Selecteer een pagina

DOE MEE & WIN

DOE MEE & WIN!

Trek iets oranjes aan en maak een foto/selfie van jezelf.

 

Plaats en deel deze foto op Facebook en/of Instagram, met de hashtag #FANDUTCH

De eerste 100 Fandutchies krijgen een origineel FANDUTCH ’20 poloshirt toegestuurd.

Volg FANDUTCH op Social Media

SAMEN ZIJN WIJ STERKER

Saamhorigheid. Een gevoel van samen sterk zijn dat wij als Nederland uitdragen, bij voetbalwedstrijden van oranje, F1 Grand-prix als we achter Max staan, Koningsdag etc. Helaas gaat dat nu allemaal even niet. Maar juist nu is saamhorigheid ook belangrijk, want samen komen wij door deze tijd. Samen staan wij sterker! 

Daarom roepen wij iedereen op om oranje de kleur van 2020 te maken door jezelf in oranje te hijsen en dit met elkaar te delen. Laat zien dat je FANDUTCH bent en win een origineel FANDUTCH ‘20 poloshirt.

Wij steunen Spieren voor Spieren

Ook in lastige tijden blijven wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. Met de unieke #FANDUTCH campagne steunen Vakgarage en haar partners “Spieren voor Spieren”. De missie van Spieren voor Spieren is “alle spierziekten bij kinderen verslaan” en daar willen Vakgarage, Vredestein en Hiltermann Lease graag bij helpen en doneren daarom samen €60.000,- aan Spieren voor Spieren. 

Wil jij ook wat doen? Dat kan door het unieke #FANDUTCH poloshirt t.w.v €29,95 te kopen, je ontvangt dan ook een waardebon voor een gratis APK keuring voor jouw auto en wij maken namens jou €5,- over aan Spieren voor Spieren.

Met het shirt zijn ook veel leuke prijzen te winnen, houdt daarvoor deze website in de gaten.

Ook dit kunnen wij samen doen!